Tårs Sognegård
Sognegård Tårs 653 m2 2024

Tårs Sognegård er en vundet arkitektkonkurrence.

Projektet består af en totalrenovering og omindretning af eksisterende sognegård, samt en stor tilbygning med ny sal, der kan opdeles til konfirmand lokaler og et nyt stort musikrum.

I dette projekt lades der vægt på at skabe en Sognegård der er fleksibel og kan indrettes efter behov. Der skal være en samlet administrationsfløj med dertilhørende faciliteter. Det skal være et hus for alle og et sted man har lyst til at være. Samtidig skal arkitekturen stå i samspil med kirken og skabe en visuel forbindelse mellem de to.

Hele projektet er indrettet med lyse og bæredygtige materialer, der bidrager til et godt indeklima. De naturlige materialer og varme farvevalg skaber en hjemlig stemning og et sted man har lyst til at være.

I alle de større opholdsrum, bliver man mødt med udsyn direkte til haven og kirken i baggrunden. På den måde skabes en visuel forbindelse mellem sognegård og kirke.