Arkitektrådgivning tegnestue aalborg arkitekttegnet hus

Om os

Arkitektfirmaet Bundgaard MAA er lokalt funderet i Nordjylland med kontor i Hjørring. Vi er en stærk partner i arkitektbranchen med mere end 40 års erfaring bag os og foretager opgaver inden for nybyggeri, tilbygning, renovering og tilsyn. Som arkitekt er det vores fornemmeste opgave at følge et byggeri helt til dørs. Vi har stor respekt for, at alle projekter er forskellige og designer skræddersyede arkitektoniske løsninger til de individuelle projekter – store som små.

Igennem den seneste årrække har vi specialiseret os i kirkebyggeri, og har derigennem lagt stort fokus på kulturel bæredygtighed og vigtigheden i bevaring og vedligeholdelse af vores alle sammens kulturarv. Vores erfaring med processen omkring kirkebyggeri gør os til en ideelle samarbejdspartner til jeres kirkeprojekt.

Vi tror på at bæredygtighed, udover de miljømæssige gode valg, også ligger i valget af materialer og elementer af høj kvalitet. Hvis vi fra starten af vælger elementer af høj kvalitet, som vi er glade for, og sætter os ind i hvordan det skal vedligeholdes, så vil de holde i mange år.

Kontakt os for et uforpligtende møde om jeres ideer og projekter!

Terkel Bundgaard
Partner​, Arkitekt MAA

Direkte nr.: 28 18 01 38

E-mail: tb@bundgaard-ark.dk

Nils Bundgaard
Partner, Projektleder

Direkte nr.: 51 16 18 33

E-mail: nb@bundgaard-ark.dk

Emilie Adamsen
Arkitekt, Cand.polyt.arch

Direkte nr.: 23 39 18 33

E-mail: ea@bundgaard-ark.dk

Adresse

Vestbanegade 5
9800 Hjørring
Tlf. 98 91 18 33