Sindal Sognegård
SOGNEGÅRD SINDAL 400 m2 2017

Projektet består i en tilbygning til Sindal sognegård på ca. 400m2. Den nye tilbygning samler sognets aktiviteter og funktioner et sted, skaber sammenhæng og et naturligt flow for husets daglige brugere. Tilbygningen er centreret omkring et ny opholdsområde der forbinder den nye og gamle del sognegård.

Den nye tilbygning indeholder to fløje med henholdsvis konfirmandstue, tre præstekontorer, sekretariat, kirketjenerkontor, kontor til to organister og en kirkesanger samt et aktivitetsrum til børn, køkken, vaskerum og diverse opbevaringsrum. Centralt i bygningen er placeret et større multifunktionelt opholdsområde i åben forbindelse med det nye køkkenområde. Fleksibiliteten i tilbygningen sikrer, at sognegården i fremtiden vil kunne imødekomme aktiviteter og behov for en fremadsigtet menighed.

Bygningens ydre er tilpasset stilen fra den eksisterende sognegård og er opført i et tidløst design med hvide vandskurede ydermure og tagpap. Indvendigt er sognegården ligeledes opført med lyse og naturlige materialer. Væggene er hvide, brudt op af enkelte lyse træpaneler der bidrager med en varm nuance til rummene og samtidig understrenger en naturlig opdeling af rummene. Gulvene er udført i store lysegrå betonklinker og trægulve i kontorer og konfirmandlokale.​