boligarkitekt

Søger du en billig boligarkitekt til en arkitekttegnet bolig, så kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard. Når man taler om boligarkitekter, menes der arkitekter med en bestemt uddannelse, som er en anerkendt uddannelse som arkitekt. Ofte er en arkitekt også uddannet bygningskonstruktør.

Ønsker du en arkitekttegnet bolig, så kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard

Kontakter du Arkitektfirmaet Bundgaard, kan en dygtig boligarkitekt tilbyde forslag til en arkitekttegnet bolig. Vi bistår dig med myndighedsbehandlingen ved dit nybyggeri. Samtidig projekterer Arkitektfirmaet Bundgaard dit boligbyggeri samt fører tilsyn med byggeprocessen under dit boligbyggeri.  

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få råd til at hyre en boligarkitekt? Kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard og lad os tage et uforpligtende møde. Generelt kan man som hovedregel sige, at prisen på professionel arkitektrådgivning er afhængig af din opgaves omfang. Når du hyrer en dygtig boligarkitekt fra Arkitektfirmaet Bundgaard, får du chancen for at tilpasse arkitektens arbejde til dine behov og boligbyggeri. Det er en god idé, at du selv afgrænser din opgaves omfang og dine behov for arkitekthjælp. Det er ingen betingelse, for det kan Arkitektfirmaet Bundgaard også hjælpe dig med. Så kan du få en pris på din boligarkitektopgave.

På internettet findes der online prisberegnere, så du kan beregne en cirkapris på nybyggeri af din bolig med en boligarkitekt. Så får du en vejledende pris at forholde dig til, før du går videre med din byggesag. Du kan i sådan online beregner taste ind, hvilke arkitektopgaver du ønsker udført sammen med opgavens omfang m.m. Herefter kan du umiddelbart efter få tilsendt den beregnede pris pr. mail.

Arkitektfirmaet Bundgaard kan tilbyde vores kunder et gratis, uforpligtende møde med en boligarkitekt fra vores firma. Dette er en gratis service – og gerne i forbindelse med din prisberegning. Vores boligarkitekt kan, hvis du ønsker det, udregne dig samlet pris eller et tilbud på din ønskede arkitektopgave. Alt dette er selvfølgelig af uforpligtende karakter.

Dette gratis møde vil almindeligvis finde sted hjemme hos dig, men du er ikke bundet af noget. Du kan kontakte Arkitektfirmaet Bundgaard pr. mail eller telefon. Du kan også kigge forbi vores kontor i Hjørring eller indtaste dine kontaktdata her på vores hjemmeside. Du vil herefter blive kontaktet af en medarbejder fra Arkitektfirmaet Bundgaard. Ønsker du alligevel ikke et møde med os, kan du stadig nå at takke pænt nej tak overfor vores kundeservicemedarbejder. Du er ikke forpligtet til at acceptere vores boligarkitekts tilbud, når mødet er slut. Alt er uforpligtende.