Arkitekttegnet tilbygning

Med en arkitekttegnet tilbygning kan din drøm om flere kvadratmeter blive til virkelighed. Få professionel rådgivning fra Arkitektfirmaet Bundgaard. Med en erfaren arkitekt kan du lettere beslutte dig for den optimale løsning fra begyndelsen af. Kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard og få løst dine pladsproblemer. Sammen kan vi ændre på boligens grundplan og skaffe dig mere plads med en tilbygning.

Drømmer du om flere kvadratmeter?

Det er vores erfaring, at det almindeligvis er mere enkelt at få lov til at opføre en tilbygning end en førstesal. Ved nyere villaer passer en funktionel tilbygning som regel også meget bedre til den oprindelige villa. Der er flere grunde til, at det er fornuftigt at søge professionel rådgivning hos en arkitekt. Faktisk kan det godt være vanskeligt at få en tilbygning til at harmonere med det oprindelige hus. Det oprindelige hus har sin egen karakter og stil, og dette gælder særligt for ældre huse. Hertil kommer også, at haven bliver mindre end før tilbygningen. En tilbygning vil jo tage noget af pladsen fra grunden.

Du er allerede kommet et godt stykke vej i den rigtige retning, når du vælger bistand fra en arkitekt. En erfaren arkitekt fra Arkitektfirmaet Bundgaard kan rådgive dig, så hele din have ikke går tabt. Du kan også få råd til, hvad der bedst kan passe til dit eksisterende hus. Helheden skal harmonere, så du får et flot og tilfredsstillende slutresultat.

Der mange ting, som bør indgå i overvejelserne. Det kan være ting som sollyset og lysindfald. Det er heller ikke ligegyldigt, hvorledes din nye tilbygning bliver placeret på din grund. Du skal jo gerne have størst muligt glæde af din have, så den udnyttes optimalt. Det kan også være, at du er så heldig at have en udsigt. Udsigten skal heller ikke ødelægges. Når det gælder din have, kan du risikere, at det meste af din have går tabt, såfremt din nye tilbygning placeres uhensigtsmæssigt på din grund.

Lad Arkitektfirmaet Bundgaard rådgive dig om, hvordan en arkitekttegnet tilbygning kan tilføre dit hus et æstetisk løft. Det er ikke kun indretningen af din tilbygning, som er vigtig. Den ydre del af tilbygningen er også vigtig. Så du skal overveje materialer, form m.m. Helheden skal harmonere, så overvej arkitekturen på dit hus. Tilbygningen skal også hænge funktionelt sammen med de øvrige rum i dit hus. Husk, at jo højere huspriser i dit boligkvarter – desto bedre betaler det sig at bygge til.