Arkitekttegnet hus

Vil du vide mere om ”arkitekttegnet hus pris, arkitekt huse, funkis, ombygning, tilbygning m.m.”? Kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard eller læs mere om arkitekttegnet hus her på siden.

Arkitektfirmaet Bundgaard har adresse i Hjørring, men varetager opgaver i hele Danmark. Arkitektfirmaet Bundgaard har egen tegnestue. Vores arkitekter har stor erfaring som boligarkitekt, bygningsarkitekt m.m. Vi tilbyder bygherrerådgivning og bæredygtig arkitektur inden for boligbyggeri m.m.

Læs mere om arkitekttegnet hus herunder

En af overvejelserne omkring et nybygget hus kan være, om du har råd til et typehus eller et arkitekttegnet hus. Hvad du har mest ud af – at opføre et typehus eller arkitekttegnet hus? Når du ønsker et arkitekttegnet hus, hvad får du så med i prisen? Det kan Arkitektfirmaet Bundgaard rådgive dig om. Vi kan også inspirere dig om, hvordan dine drømme om nybyggeri kan opfyldes. Både et typehus og et arkitekttegnet hus har fordele og ulemper.

Du kan vælge et skræddersyet hus helt efter dine egne ønsker, når du bestiller et nybygget arkitekttegnet hus. Du har stor medbestemmelse på dit færdige hus, fordi du er med i alle vigtige beslutninger.

Det er spændende at bygge dit nye hus sammen med en arkitekt. Vi kommer med løsninger og forslag, som du måske ikke selv havde set. Det er en kreativ proces, når du bygger arkitekttegnet villa sammen med Arkitektfirmaet Bundgaard.

Vores boligarkitekt giver dig en gennemført stil, hvor helhed og detaljer harmonerer. Arkitektfirmaet Bundgaard har det professionelle overblik over funktionalitet, æstetik, arkitektur og design. Herudover besidder vi den nødvendige byggetekniske ekspertise samt viden om lovgivningen. Vores arkitekt er altid uvildig og varetager dine interesser.

Typisk er det først senere i processen, at den økonomiske del ligger fast. I projektets opstartsfase er der større uvisheder, fordi detaljerne ikke er på plads så tidligt i forløbet. I et nybyggeri kan man sige, at du er en slags prøvekanin, fordi ingen andre har beboet en bolig med lige præcis denne indretning af boligen. Der bliver således sat krav til din forestillingsevne, når din hus bliver skitseret. Det er en spændende og kreativ proces at være med i. Det er ikke størrelsen af det bebyggede areal, som er vigtigst. Det er derimod kvaliteten af dit areal, som betyder noget. Det er dyrere at bygge et større hus end et mindre hus. Større huse er ikke altid bedre end mindre. Materialevalg betyder meget for slutprisen, så research betaler sig.