Arkitekttegnet boligbyggeri

Arkitektfirmaet Bundgaard laver arkitekttegnet boligbyggeri, funkishus og funkisvilla o.lign. Vi har egen tegnestue, og vores arkitekter er erfarne. Lad os være tovholder på dit næste projekt, så skal du ikke bekymre dig om lovkrav m.m. Det kan du trygt overlade til os, for vi kender lovgivningen, så du får en gnidningsløs byggesag.

Lad os være tovholder på dit næste projekt

Hvis man er uheldig, kan meget gå galt. Derfor betaler det sig at kontakte Arkitektfirmaet Bundgaard. Vi har stor erfaring med boligbyggeri igennem mange år. Arkitektfirmaet Bundgaard har herudover stor indsigt i funktionalitet, projektering og udførelse, arkitektur, lovgivningens krav osv. Vi ved, hvad der er muligt, og vi har dine interesser for øje. Arkitektfirmaet Bundgaards tegnestue har tegnet mange boligbyggerier. Det er alt lige fra de mere almindelige hovedbygninger over traditionelle parcelhuse til arkitekttegnede liebhaverboliger. Arkitektfirmaet Bundgaard kan også hjælpe dig til at få din drømmebolig. Professionel rådgivning fra Arkitektfirmaet Bundgaard betaler sig til nybyggeri, ombygninger eller fx tilbygninger. Du opnår samtidig en betragtelig værdiforøgelse af dit byggeri.

Du får en vis tryghed ved at lade Arkitektfirmaet Bundgaard styre dit byggeri. En byggeproces kan være vanskelig at styre for privatpersoner uden professionel erfaring. Du kan risikere uventede ekstraomkostninger, fejl eller mangler.

Det er heller ikke sikkert, at tidsplanen kommer til at holde. Det kan være svært at håndtere for en familie, som jo stadig skal fungere under byggeriet. Samtidig er husholdningens private økonomi måske under pres på grund af uforudsete ekstraomkostninger.

Arkitekttegnet boligbyggeri

For flertallet af privatkunder er det mange penge at investere i nybygning, ombygning eller tilbygning. Det sker måske kun én gang i ens liv, for det er noget, som man sjældent gør. Med Arkitektfirmaet Bundgaard får du flot arkitektur, gennemført design, professionel projektering og tilbudsindhentning med et sammenligneligt grundlag. Du er dermed sikker på større værdi lige fra starten, og til dit byggeri er afsluttet. Kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard, og få et boligbyggeri, som lykkes.

Hvis du selv har samarbejdsrelationer, leverer vi selvfølgelig også arkitekter og innovative arkitekttegninger til dit projekt. Arkitektfirmaet Bundgaard tilbyder dig projektering og nybyggeri inden for arkitekttegnet boligbyggeri – også til udlejningsboliger og andelsboliger. Vi har fokus på beboerbehov, tilgængelighed og funktionalitet. Vores løsninger er også gennemtænkte vedrørende indeklima, rummelige sammenhænge og udviklingsmuligheder.