Arkitektrådgivning tegnestue aalborg arkitekttegnet hus

Søger du arkitektrådgivning , rådgivende arkitekt, bygherrerådgivning m.m., så kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard. Vi har stor erfaring indenfor hele arkitektfaget – både med nybyggeri, renoveringer m.m. Vi fungerer som rådgiver og projektleder, og sikrer dig et energioptimeret og funktionelt design. Arkitektfirmaet Bundgaard er specialiseret i arkitektrådgivning til private boligejere.

Arkitektfirmaet Bundgaard har stor erfaring med rådgivning

Med Arkitektfirmaet Bundgaard får du kvalitetssikring samt en fremtidssikret løsning. Vi har fx fokus på, hvordan du får bedre dagslys og mere funktionelle indretninger. Det gælder alt lige fra ombygning, tilbygninger, nybyggeri m.m.

Mange private boligejere søger professionelle ekspertise vedrørende energi- og arkitektrådgivning. Professionel arkitektrådgivning kan være afgørende ved istandsættelser, energirenovering m.m. af boliger. Om du overvejer at bygge om, bygge til eller bygge noget nyt, får du mest ud af vores rådgivning, hvis vi er med på råd fra starten.

Arkitektfirmaet Bundgaard tilbyder flere løsningsmodeller. Så får du lettere øje på boligens fulde potentiale. Økonomien er også vigtig i beslutningsprocessen. Arkitektfirmaet Bundgaard leverer forslag til den samlede økonomi i byggeprojektet med indregnet honorar, forsikring samt kommunale gebyrer. Så du nemmere kan beslutte dig for, hvorvidt byggeprojektet skal igangsættes.  

Lad Arkitektfirmaet Bundgaard håndtere papirarbejdet. Vi har overblikket over tegninger, beskrivelser, de nødvendige ansøgninger m.m. Vi kan udfærdige en samlet myndighedsansøgning med alt. Du får også en fuldstændig plan for byggeprojektet med byggetegninger, beskrivelser, energiberegninger m.m. Håndværkerne kan nemt komme i gang, når de ser den fuldstændige plan, som samtidig forebygger tvivlsspørgsmål. Om ønsket kan Arkitektfirmaet Bundgaard bistå dig med at finde den rette entreprenør til dit byggeprojekt. Herudover kan Arkitektfirmaet Bundgaard hjælpe dig med at finde dygtige håndværkere. Så er du sikker på at få det bedste slutresultat og den bedste kontrakt.

Tryg arkitektrådgivning

Med vores store erfaring er vi klar over, hvor ting kan gå galt i løbet af byggefasen. Det er vigtigt for os, at du er tryg under hele byggeprocessen. Hvis du ønsker det, kan vi tilbyde at føre tilsyn med dit byggeri, således at dine forventninger indfris. Vi kan også hjælpe med til, at dit budget og tidsplan bliver overholdt. Arkitektfirmaet Bundgaard kommer med inspiration og vores mening til dig i alle faserne af dit byggeri. Du er i trygge hænder hos os, for vi styrer dig trygt igennem hele rækken af prioriteringer og beslutninger. Der er altid mange valg at foretage. Det drejer sig eksempelvis om alle forhold omkring byggeomkostninger, honorarstørrelser og holdbare tidsplaner fra start til slut.