Søger du et dygtigt arkitektfirma til projektering og rådgivning i Aalborg og Nordjylland, så kontakt Arkitektfirmaet Bundgaard i Hjørring. Vi er klar med en arkitekt MAA til både store og mindre opgaver. Arkitektfirmaet Bundgaard løser mange opgaver. Vi har i over 40 år udført arkitektarbejde, herunder projektering og rådgivning i al slags byggeri.

Arkitektfirmaet Bundgaard løser mange opgaver i Aalborg og Nordjylland

Arkitektfirmaet Bundgaard løser alt arkitektarbejde for kunderne. Det er opgaver såsom nybyggeri, arkitekt renovering, arkitekt ombygning, tilbygning, tilsyn m.m. En af vores fornemmeste opgaver er at følge et byggeri hele vejen til dørs. Som fagmand indenfor arkitektområdet har Arkitektfirmaet Bundgaard overblikket for vores kunder. Vi ved, hvorfor bestemte løsninger det bedste valg i situationen.

Arkitektfirmaet Bundgaard har både privatkunder og erhvervskunder i Aalborg og Nordjylland. Vi er et alsidigt arkitektfirma med egen tegnestue og forskellige kundetyper. Privatkunderne ønsker professionel hjælp fra arkitekter til ombygning, arkitekttegnet sommerhus m.m. Vores privatkunder efterspørger eksempelvis også rådgivning om arkitekttegnet fritidshus, arkitekttegnet hus, arkitekttegnet træhus, råd om arkitektur m.m. Igennem årene har Arkitektfirmaet Bundgaard forestået arkitektopgaver for også erhvervskunder og kommunale instanser.

Hos Arkitektfirmaet Bundgaard får du en arkitekt som byggerådgiver. Arkitektfirmaet Bundgaard giver dig skræddersyede løsninger hver gang. På denne måde er du som bygherre sikret et helt unikt slutresultat med optimale løsninger. Som arkitekt er vi bygherrens uvildige rådgiver – lige fra de første idéer og helt frem, til byggeriet står færdigt. Når bygherren samarbejder med Arkitektfirmaet Bundgaard, er han sikker på, at byggeriet opføres som ønsket og til en konkurrencedygtig pris og aftalt tid. Som bygherre er du også sikret en ukompliceret byggesag.

Arkitektfirmaet Bundgaards arkitekter varetager dine interesser samt al kontakt til myndigheder og håndværkere under hele forløbet. Du sikres et gnidningsfrit forløb, hvor vi har det samlede overblik fra start til slut.

Du er garanteret et kvalitetssikkert slutresultat, uanset om du ønsker et arkitekttegnet hus på skrånende grund, kirkebyggeri, erhvervsbyggeri m.m. Arkitektfirmaet Bundgaard leverer tidsløse designs efter dine ønsker. Arkitektfirmaet Bundgaard ser også på helheden, og ikke kun detaljerne. De eksisterende rammer og omgivelser er vigtige i overvejelserne. Vores professionelle indsigt er en absolut fordel. Du får moderne byggeri med afsæt i tidens udvikling.

Arkitektfirmaet Bundgaard arbejder primært i Nordjylland, men varetager projekter i hele Danmark. Aftal et uforpligtende møde med os på tlf. 98 91 18 33 eller send en e-mail på tb@bundgaard-ark.dk eller nb@bundgaard-ark.dk.

Arkitektfirmaet Bundgaard opstartede i 1976 som anpartsselskab og ejes i dag af arkitekt MAA Terkel Bundgaard og Nils Bundgaard med hver 50%.