Arkitekttegnet sommerhus og villa

Ønsker du et arkitekttegnet villa eller sommerhus, så er vi den helt rette samarbejdspartner at vælge.

Vi har mere end 40 års erfaring med projektering af arkitekttegnede villaer og sommerhuse, herunder om- og tilbygning. Vi projekterer altid individuelle arkitektoniske løsninger, som sikrer et unikt resultat i et tidsløst design.


Dine krav og behov i fokus

​Bygherrens krav og ønsker er en vigtig faktor i projekteringen, når det drejer sig om en arkitekttegnet villa eller sommerhus, og skal sammen med bl.a. lovkrav på det pågældende område være med til at danne den arkitektoniske ramme om jeres projekt.


Uvildig rådgivning

​Som arkitekt fungerer vi som totalrådgiver for bygherre gennem hele forløbet - fra de første ideer, til det færdige byggeri står klart. På den måde sikres det, at I som bygherre får alle ønsker, krav og behov for et helt perfekt arkitekttegnet hus eller sommerhus opfyldt samtidig med, at alt forløber til aftalt tid og med stor sikkerhed for en ukompliceret byggesag. Vi indhenter typisk fem tilbud på projektet i priskonkurrence mellem forskellige håndværkerfirmaer, og sikrer jer derved den lavest mulige pris på byggeriet.


Drømmen om et arkitekttegnet villa eller sommerhus

​Med en arkitekttegnet villa eller sommerhus har I mulighed for at få alle jeres boligdrømme opfyldt. Vi lytter til jeres ønsker, og i fællesskab med jer sammensætter vi en skitse og plan for en unik, arkitektonisk smuk og fremtidssikret bolig, hvor funktionalitet og moderne design er i centrum.

Overvejer I at opføre en ny arkitekttegnet villa, sommerhus eller om- og eller tilbygge af det gamle, så kontakt os gerne for et uforpligtende møde.

Kontakt os på telefon 28 18 01 38 / 51 16 18 33, hvis I vil høre nærmere.​

 Vestbanegade 5 9800 Hjørring  -  Telefon: 98 91 18 33  |  Tannisbugt 115, Tversted 9881 Bindslev  - Telefon: 98 93 15 02​  |   E-mail: info@bundgaard-ark.dk    CVR-nr.: 59424114