Tilbygning og ombygning

Er den manglende plads i huset blevet for mærkbar, eller ønsker du blot at bygge om og modernisere? Så tag Arkitektfirmaet Bundgaard M.A.A. ApS med på råd og få en tilbygning eller ombygning, der matcher dine behov.

Som din arkitekt har vi ekspertisen og erfaringen til at se muligheder i din bolig, som du måske ikke selv ser. Vi tilbyder en gennemgang af dit hus og giver forslag og ideer til, hvordan du bedst udnytter grunden og får den mest energioptimerede og fremtidssikrede ombygning eller tilbygning i et smukt design.

Matchende tilbygning til din bolig

Når det drejer sig om en tilbygning, sikrer vi en fuldendt og funktionel løsning, der harmonerer med dine ønsker, din bolig og dens omgivelser. Vi sætter det arkitektoniske præg og det tidsløse design i fokus og tilbyder et professionelt resultat, hvor alle hjørner i tilbygningen er gennemtænkt ned til mindste detalje.

En bolig og en tilbygning skal supplere hinanden rent arkitektonisk og skal danne en naturlig sammenhæng mellem det gamle og det nye – og det sørger vi for.

En ombygning skaber drømmeboligen

På samme måde som en tilbygning kan en ombygning være med til at skabe de ekstra kvadratmeter, der er behov for. Med en modernisering og omstrukturering af hjemmet, kan vi udnytte enhver centimeter af boligens areal og skabe rum, liv og lys.

Med funktionalitet og kreative løsninger for øje kan vi med en ombygning skabe drømmeboligen, der lever op til tidens og familiens krav og ønsker til den perfekte bolig med et arkitektonisk præg og et unikt udtryk.

Kontakt os gerne på telefon 98 91 18 33/98 93 15 02, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan være behjælpelige med en tilbygning eller en ombygning.​

 Vestbanegade 5 9800 Hjørring  -  Telefon: 98 91 18 33  |  Tannisbugt 115, Tversted 9881 Bindslev  - Telefon: 98 93 15 02​  |   E-mail: info@bundgaard-ark.dk    CVR-nr.: 59424114