Arkitekttegnet sommerhus

Går du med drømmen om at komme tæt på naturen og nyde friheden i et unikt og arkitekttegnet sommerhus, så leverer vi en løsning, der stemmer overens med dine drømme og visioner.

Enkelhed og tidsløst design

Vi projekterer et individuelt og arkitektonisk resultat i et tidløst design, hvor løsningen er tænkt igennem ned til mindste detalje men med et arkitekttegnet sommerhus’ enkelhed og funktion i fokus.

Et arkitekttegnet sommerhus er en investering i din fritid og fremtid, og vi sørger for at varetage dine interesser og behov, således du kan nyde resultatet i mange år frem. Vi tilbyder ligeledes at stå for al kontakt angående byggetilladelser og koordinering mellem håndværkergrupper, så du er garanteret et gnidningsløst og simpelt byggeforløb.

Stor ekspertise med arkitekttegnet sommerhus

Hos Arkitektfirmaet Bundgaard M.A.A. ApS har vi mange års erfaring inden for området og stiller også vores ekspertise til rådighed, hvis du blot ønsker at modernisere eller ombygge dit fritidshus. Her kan vi være behjælpelige med tegninger og forslag til en moderne og pladsbesparende planløsning, der ikke blot opfylder tidens udvikling inden for moderne fritidshuse men også dine behov for et perfekt arkitekttegnet sommerhus.

Vi står som rådgivere, når det kommer til det nye hus, og vi er med til at sikre et økonomisk bæredygtigt, energioptimeret og arkitekttegnet fritidshus.

Kontakt os på telefon 98 91 18 33/98 93 15 02, hvis du vil høre nærmere.​

 Vestbanegade 5 9800 Hjørring  -  Telefon: 98 91 18 33  |  Tannisbugt 115, Tversted 9881 Bindslev  - Telefon: 98 93 15 02​  |   E-mail: info@bundgaard-ark.dk    CVR-nr.: 59424114