Arkitekttegnet villa og enfamilieshus

Ønsker du et arkitekttegnet hus eller villa, så er vi den helt rette samarbejdspartner at vælge.

Vi har mere end 30 års erfaring med projektering af arkitekttegnede villaer og enfamilieshuse. Vi projekterer altid individuelle arkitektoniske løsninger, som sikrer et unikt resultat i et tidsløst design. I projekteringen indgår en lang række hensyn, som tilsammen er med til at danne rammen om det færdige resultat.

Dine krav og behov i fokus

Bygherrens krav og ønsker er en vigtig faktor i projekteringen, når det drejer sig om et arkitekttegnet hus eller villa, og skal sammen med bl.a. lovkrav på den pågældende placering være med til at danne den arkitektoniske udformning og udtryk. Som arkitekt fungerer vi som rådgiver for bygherre gennem hele forløbet - fra de første ideer, til det færdige byggeri står klart.

På den måde sikres det, at du som bygherre får alle ønsker, krav og behov for et helt perfekt arkitekttegnet hus eller villa opfyldt samtidig med, at alt forløber til aftalt tid og med stor sikkerhed for en ukompliceret byggesag.

Vi varetager dine interesser og står for al kontakt til myndigheder og håndværkere.

Drømmen om et arkitekttegnet hus

Med et arkitekttegnet hus eller en større villa har du mulighed for at få alle dine boligdrømme opfyldt. Vi lytter til dine ønsker og i fællesskab med dig sammensætter vi en skitse og plan for en unik, arkitektonisk smuk og fremtidssikret bolig, hvor funktionalitet og moderne design er i centrum.

Overvejer du at opføre en ny arkitekttegnet villa eller nyt hus eller at om- og eller tilbygge det gamle, så kontakt os gerne for et uforpligtende møde.​

 Vestbanegade 5 9800 Hjørring  -  Telefon: 98 91 18 33  |  Tannisbugt 115, Tversted 9881 Bindslev  - Telefon: 98 93 15 02​  |   E-mail: info@bundgaard-ark.dk    CVR-nr.: 59424114