Nybyggeri inden for boligbyggeri

Se vores referencer nederst på siden.​

Hos Arkitektfirmaet Bundgaard M.A.A. ApS beskæftiger vi os med projektering og nybyggeri inden for boligbyggeri, hvad enten det drejer sig om udlejningsboliger eller andelsboliger.

Innovativ arkitektur

Vi tilbyder boligforeninger og andelsboligselskaber skræddersyede og innovative arkitekttegninger, der stemmer overens med kundens ønsker og behov for det forestående nybyggeri. Vores mangeårige erfaring er din garanti på, at vi sætter fokus på beboerbehov, tilgængelighed og funktionalitet.

Vi leverer et tidsløst og funktionelt design, der er udført med arkitektonisk snilde og kvalitet. Vores dygtige arkitekter skaber et nybyggeri med en helhed og et bæredygtigt design, hvor enhver detalje omkring indeklima, rummelige sammenhænge og udviklingsmuligheder er gennemtænkt.

Nybyggeri og renovering

Igennem mange år har vi ikke blot stået for nybyggeri, men har også udført renoveringer af boligbyggeri støttet af Landsbyggefonden. Her står vi som rådgiver og projektleder og sørger for et energioptimeret og funktionelt design med et professionelt resultat. Samtidig udfører vi også tilbygning og ombygning, som vi tilpasser til efter dine behov.

Hos os er kvalitetssikring en integreret del af hele processen ved et nybyggeri og en renovering, hvorfor du er garanteret et fremtidssikret og professionelt byggeri.

Kontakt os på telefon 28 18 01 38 /51 16 18 33, hvis du ønsker yderligere oplysninger.​​​

Find os på facebook

​Følg Arkitektfirmaet Bundgaard ApS på Facebook​

Besøg os på Facebook →

​​Arkitektfirmaet
​Bundgaard ApS

Vestbanegade 5 ​
​9800 Hjørring​​

​​

CVR: 59424114

Kontakt​

Tlf.: 98 91 18 33

E-mail: tb@bundgaard-ark.dk

E-mail: nb@bundgaard-ark.dk

Arkitektfirmaet Bundgaard ApS
Vestbanegade 5
9800 Hjørring